Naremburn Early Learning Centre

Naremburn, NSW

Project Detailsopen
Type:
Education
Client:
Private
Location:
Naremburn, NSW
close

The design of a new early learning centre within an existing dwelling which spans over two storeys with an apartment for the owner/operators on a third storey provided significant challenges for the design team. Additionally the site is located adjacent to two major arterial roads with limited site area available for parking. The final project delivers an early learning centre within a suburban setting that from the road appears as the original turn of the century house wit the increased scale and height designed to recede into the distance. External play areas are set over natural ground and large terraces which maximise the site utilisation and centre capacity.